Workplaces by Skanska
Etusivu

Aviabulevardi I:  09 3540 7000 (8 - 16.30)

Aviabulevardi II:  020 719 2200

Ekotehokas rakentaminen

Aviabulevardin rakentamista ohjaavat Skanskan kestävän kehityksen periaatteet. Talot suunnitellaan ja toteutetaan tinkimättömästi, LEED:in tiukkojen vaatimusten puitteissa. Yrityksellesi tämä näkyy kustannussäästöinä, parantuneena tehokkuutena ja imagohyötyinä.

Kun ihmiset ja organisaatiot ovat viimeinkin maailmanlaajuisesti heränneet ilmastonmuutokseen ja sen vaikutuksiin, ei ole lainkaan samantekevää, miten hyvin ympäristömyönteisyys näkyy ja tuntuu yrityksesi toimitiloissa. Skanskan ympäristötyö tähtää oman toiminnan ympäristövaikutusten merkittävään vähentämiseen. Sen lisäksi Skanska kannustaa myös asiakkaitaan toimimaan ympäristön hyväksi kehittämällä tarjoamalle heille ympäristötehokkaita tuotteita ja palveluja. Siksi Aviabulevardinkin tilat ja talotekniikka suunnitellaan ja toteutetaan tinkimättömästi, LEED:in (Leadership in Energy and Environmental Design) tiukkojen vaatimusten mukaan. Aviabulevardi II:ssa käytetään myös uusiutuvaa geoenegiaa. Maan alle porataan energiakaivoja, joiden avulla rakennus lämmitetään ja viilennetään ympäristöystävällisesti. Katolle asennetaan myös maksimimäärä aurinkopaneeleita kattamaan osa kiinteistön sähkönkulutuksesta.

LEED

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on kansainvälinen rakennusten suunnittelun, rakentamisen sekä käytön ja ylläpidon ympäristöluokitus, jonka myöntää U.S. Green Building Council (USGBC). Sertifikaatti tähtää mm. rakentamisen ja rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen ja terveellisimpien työpaikkojen kehittämiseen. Ympäristön huomioimisen puolesta puhuvat myös selvät taloudelliset syyt. Toimitilojen energiatehokkuus merkitsee suoria säästöjä. Tehokas ilmanvaihto parantaa työn tehokkuutta jopa 21%.* Ja erinomainen sisäilman laatu vähentää lyhyitä sairauspoissaoloja 35%.*

* World Green Building Councilin ”Terveys, hyvinvointi ja tuottavuus toimitiloissa” –raportti 2014

 

Geoenergia

Geoenergia on uusiutuvaa maahan varastoitunutta auringon energiaa. Sitä saadaan kallioperästä ja maan pintakerroksesta. Geoenergiaa hyödynnetään rakennuksen lämmityksessä ja viilennyksessä ja se on ympäristöystävällinen, riippumaton ja taloudellisesti kannattava valinta.

Skanska – ympäristötyötä käytännössä

Yli puolet maailman väestöstä asuu kaupungeissa. Kaupungistuminen lisää uusiutumattomien energialähteiden käyttöä kiihdyttäen ilmastonmuutosta. Tilanne vaatii uusia ajattelu- ja työskentelytapoja meiltä kaikilta. Skanskan ympäristötyö tähtää oman toiminnan ympäristövaikutusten merkittävään vähentämiseen. Skanska kannustaa myös asiakkaitaan toimimaan ympäristön hyväksi tarjoamalla heille ympäristötehokkaista tuotteita ja palveluja.

Tutustu Skanskan ympäristövastuullisuuteen

Puhelin (vuokraus)

020 719 2200

Sähköposti

toimitilat [at] skanska.fi

Käyntiosoite

Karhumäenkuja 2
01530 Vantaa
Sijainti kartalla
Aviabulevardi I:n yhteystiedot löydät täältä

Tarvitsetko uusia tiloja tai haluatko antaa palautetta?